Întrebări Frecvente

Aici sunt postate câteva întrebări frecvente. Pentru mai multe detalii, contactați-ne.


”Generator Hub” este un proiect cu scopul de a motiva creșterea sectorului IT din Moldova, prin crearea unui spațiu de lucru comun accesibil și ajustabil, unde startup-urile din domeniu ar putea obține o experiență total diferită, formînd o comunitate ce funcționează în baza schimbului de know-how și idei. În același scop, rezidenții ”Generator Hub” vor beneficia și de programe de dezvoltare specializate, inclusiv evenimente, ateliere cu lideri de opinii din diverse domenii, seminare “inspiraţionale”, programe de formare în business și tehnice.

”Generator Hub” nu este un incubator.

⅓ din spațiul ”Generator Hub” este destinat pentru spațiu coworking

”Generator Hub” ocupă ~300m2.

”Generator Hub” este amplasat la etajul 4, al blocului 2 din Business Centerului “Kentford”, bd.Ștefan cel Mare 202, vezi rubrica Contacte.

Deoarece confortul tău este una din prioritățile ”Generator Hub”,i-ați propriul scaun și vino la noi.

Toate tipurile de abonamente și beneficiile sale puteți vizualiza aici.

Da, abonamentul se achită lunar. În cazul abonamentului Guest doar pentru o zi, iar pentru eveniment se achită prețul per eveniment.

Plata abonamentului poate fi efectuată prin următoarele metode:
- Cu cardul bancar sau terminale de plată, vedeți linkul: Fest.md
- Direct la spațiul de coworking Generator Hub

Generator Hub are un “Meeting –Room” cu capacitatea de 8 persoane. Acesta este disponibil atât pentru membri, cât și pentru vizitatori.

Oferim consultanță în domeniu contabil, juridic, hosting, taxi partener, tomberon decolectare a bateriilor, bibliotecă cu literatură specifică. Pentru membrii comunității Generator gratuit oferim:

  1. Prima consultanță gratuit din partea partenerului Memora

  2. Hosting gratuit pentru start-up - ul tău din partea partenerului Geeko

Fondatorii ”Generator Hub” sunt: Vitalie Bordeniuc, director ”Asociația DNT”; Serghei Demcenko; Dona Școla; Anton Perkin, fondator ”Asociația Specialiștilor IT din Moldova”; Sergiu Nagailîc, co-fondator ”Asociația Drupal din Moldova”; Victor Sîtnic, director general ”CTI Capital” și Olga Batîr.