Share start-up experience #2

La data de 25 noiembrie 2015, ora 18:30 la Generator Hub (Ștefan cel Mare, 202 (Kentford bloc 2), etaj 4) are loc cea de a doua ediție a evenimentului “Share Start Up Experience”.

Invitata acestei ediții este Anna Ceachirova - gazda și producatorul start-uplui “ManInside Show” , tânăra care construiește o afacere de viață în jurul pasiunii sale.

Ana Ceachirova a început “ManInside” ca un proiect-pasiune care a ajuns în top 10 la categoria iTunes "New & notworthy" podcast-uri în Asia de Sud-Est în primele 10 săptămâni de activitate și 5.500 de descărcări organice în primele 9 luni de activitate.

Ana a petrecut 3 ani jumătate în Asia trăind în Kuala Lumpur, Malaezia lucrînd în calitate de online marketer pentru Mindvalley și a călătorit în Thailanda, Vietnam, Cambodgia, Indonezia și Singapore. Ultimele 5 luni le-a petrecut pe insulele tropicale din Thailanda călătorind și explorarînd spiritul antreprenorial. Absolventă la Universitatea Americană din Bulgaria și FLEX allumni, interesată în contribuție, libertate și un mare fan al gândirii pozitive și legii de atractie.

Mai multe detalii despre Ana găsești aici.

În cadrul evenimentului vor fi abordate următoarele teme:

  • Cum să creezi o afacere online din pasiunea ta
  • Cum să creezi un business online de tip lifestyle prin Podcasting
  • Cum să creezi și plasezi content interactiv
  • Va împărtăși experiența sa în crearea și menținerea unui Start-Up.

Intrarea la eveniment este gratuită cu înscrierea prealabilă la următorului formular.

Comunicarea evenimentul va fi livrat în română cât și în engleză.

“ManInside Show started as a passion project and has developed into a movement and a tribe. A movement of women who are willing and ready to discover men and discover themselves along the way.” spune Anna.

Mai multe informații:

  • despre eveniment găsiți pe pagina de facebook.

    • despre ManInside Show găsiți aici.

Share this post