Oportunitate:Competiția start-up-urilor din Europa Centrală și de Est "CEE LIFT OFF"!

În perioada 8 - 9 aprilie 2015 la Budapesta, Ungaria se va desfășura conferința regională "SM 2015" care se axează pe tehnologiile mobile și companiile start-up. În cadrul conferenței susmenționate va avea loc competiția companiilor start-up din Europa Centrală și de Est "CEE LIFT OFF!" organizată de CEE Labs și LOFFICE pe data de 8 aprilie 2015.

Juriul format din Zoltán Bán - Capital Partner Venture Fund, Christoph Prinz - Austrian Angel Investor , Iván Halász - Finext Startup Venture Capital Fund, Marc Sommer - Deutsche Telekom AG, Marius Ghenea - 3TS Capital Partners, va selecta 10 candidați de succes care vor avea posibilitatea de a prezenta proiectele lor în decurs de 3 minute în fața juriului și publicului. Câștigătorul competiției va primi un premiu de 15 000 Euro și posibilitatea de a activa timp de 6 luni în unul dintre cele mai avansate oficii din Budapesta - LOFFICE.

Mai multe informații despre programul conferinței și condițiile de participare pot fi găsite accesând web site-ul Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 26 martie 2015. Formularul online de înregistrare poate fi accesat aici.

Share this post