Rețeaua Globală a Antreprenoriatului din Moldova invită la prima ediție a Galei Antreprenoriatului Creativ din Moldova

Rețeaua Globală a Antreprenoriatului (Global Entrepreurship Network Moldova – GEN Moldova) vă invită la un eveniment unic în Republica Moldova: Gala Antreprenoriatului Creativ (GALA), cel mai creativ show de business, în cadrul căruia vor avea loc finalele competițiilor internaționale: Cupa Businessului Creativ (CBC) și Competiția Agribusinessului Progresiv (CAP). Detaliile despre aceste concursuri le găsiți aici.

Așa cum am obișnuit până acum, ne propunem să aducem un concept nou de eveniment. Astfel, cei prezenți vor avea parte de o zi plină, în cadrul căreia vor putea să urmărească pitchurile (prezentarea ideii de afacere) concurenților competițiilor internaționale, iarmarocul acestor idei creative, să interacționeze cu membrii juriului, să urmărească live momente artistice inedite (dans, muzică, fashion show și arte)”, comunică Olesea Fortuna, președinta GEN Moldova.

GALA va fi organzată în trei etape:

-pitchurile concurenților CBC în fața juriului și a audienței;

-pitchurile concurenților CAP, în fața juriului și a audienței;

-GALA de premiere a suporterilor antreprenoriatului din Republica Moldova și anunțarea campionilor CAP și CBC care vor reprezenta Republica Moldova la finalele internaționale din Grecia și respectiv, Danemarca.

„Este al doilea an când în țara noastră se organizează CBC și CAP și participă la finalele internaționale ale acestor concursuri, alături de campionii din celelalte state membre GEN. Rezultatele reprezentanților Republicii Moldova la concursurile internaționale de business au demonstrat lumii că antreprenorii moldoveni au potențial de a dezvolta afaceri la nivel global”, spune Fortuna.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 iunie 2015, la ora 14:00, la Generator Hub, bd. Ștefan cel Mare 202, bloc2, etaj.4. GALA va fi prezentată în engleză și română.

Video proiectului, aici


Unde poti găsi biletele? Biletele pot fi achiziționate prin iTicket sau pe loc, în ziua evenimentului.


Intrarea este de 170 de lei. La procurarea a mai mult de 5 bilete, prețul acestora va fi de 150 de lei, în care se include o băutură și o gustare. Fondurile colectate vor servi ca suport la organizarea deplasarii campionilor la finalele internationale din Danemarca si Grecia.


Partenerii proiectului: Generator Hub VIOSER Consulting SRL Umbrela Studio Junior Achievement Moldova

Sursa: http://gewmoldova.org/

Share this post