“Tabăra Crazy Nano Camp” în vizită la Generator HUB

Astăzi, 27 iulie 2015, Generator Hub a fost vizitat de către 20 copii şi adolescenţi participanţi în cadrul proiectului “Tabăra Crazy Nano Camp” organizat de către Academia de business pentru copii şi adolescenţi Prospera.

Academia PROSPERA este un program inedit de Educație Financiară pentru Copii şi Adolescenţi (7-17 ani), cu ajutorul căruia elevii au posibilitatea să-şi aleagă viitoarea profesie, pot acumula cunoștințe și aptitudini antreprenoriale.

”Generator Hub” este un proiect inițiat la începutul anului 2015 în or. Chișinău cu scopul de a motiva creșterea sectorului IT din Moldova, prin crearea unui spațiu de lucru comun accesibil și ajustabil, unde startup-urile din domeniu ar putea obține o experiență total diferită, formînd o comunitate ce funcționează în baza schimbului de know-how și idei. În același scop, rezidenții ”Generator Hub” vor beneficia și de programe de dezvoltare specializate, inclusiv evenimente, ateliere cu lideri de opinii din diverse domenii, seminare “inspiraţionale”, programe de formare în business și tehnice.

Misiunea ”Generator Hub” este de a sprijini și inspira profesioniștii pentru a atinge succesul, printr-o comunitate care promovează conexiuni mai rapide între talent, idei și capital.

Share this post

Categorii

Aplică acum

Poți aplica acum! Procură abonament și devino membrul nou al hub-ului.