Let's talk about Moldova's events and camp under the "stars"

Luna august vine cu noi surprise pentru cei care își doresc o să iasă cu cortul alături de prieteni. Generator Hub vă invită la un nou eveniment Let's talk about Moldova's events and camp under the "stars", care va avea loc vineri 21 August începând cu 18.30 pînă Sâmbătă la 10.00 pe , bloc 2, etaj. 4.

Evenimentul Let's talk about Moldova's events and camp under the "stars" este organizat în urma anulării festivalului Gustar din acest an. Organizatorii au pregătit pentru invitați discuții neformale din partea unor din cei mai pasionați fotografi, organizatori ale acestor evenimente, unde va fi create o atmosferă de camping cu corturi, marshmallows și stele. Dorim să vedem cum evenimentele culturale modelează economia și educă generațiile, toate în compania unui vin bun în noapte și un ceai de dimineață.

Intrarea va fi posibilă prin înscrierea la următorul link: https://goo.gl/xI9dAW, pentru cei care nu dețin un cort, va fi posibilitatea de a lua unul de la organizatori. Taxa de intrare va fi începând cu 50 lei (banii colectați vor fi utilizați pentru crearea unui spațiu pentru expoziții de fotografie în cadrul Generator HUB).
Invitații sunt rugați să aducă cu ei: Ceaiurile lor preferate, proiectoare de stele și luminițe galbene.

Mai multe detalii despre eveniment, accesați:

Multumim partenerilor pentru suportul acordat: X-style, Wine of Moldova, Imiplace.md, moldova.org, diez, allmoldova, Radio Moldova Tineret.

Ne întâlnim sub "stele"!

Share this post

Categorii

Aplică acum

Poți aplica acum! Procură abonament și devino membrul nou al hub-ului.